Apricot Kernels Kill Cancer without Side Effects
W
1952 roku dr. Ernst T. Krebs odkrył witaminę B17 którą nazwał
“Laetrile”. Zwana ona jest również Amigdaliną, od nazwy
Migdała od którego pochodzi, I w którym została po raz pierwszy
odkryta, ale również od mocnego aromatu I posmaku migdałowego,
pochodzącego od występujacej w tej witaminie zawartości cyjanidu.
Amigdalina – Leatrile ma bardzo mocne działanie przeciwrakowe,.
Rak zanika jak na wskutek różdżki magicznej, wskutek jej
stosowania.Amigdalina
(“Laetrile”) jest zawarta w najwyższym stężeniu w pestkach
(nasionach) Moreli - ale również dość wysokie jej wysokie
stężenie posiadają czereśnie I wiśnie, a w nieco mniejszym
stopniu występuje ona również w innych owocach (praktycznie we
wszystkich nasionach I pestkch wszystkich owoców, szczególnie
pestkowych – śliwy, brzoskwinie, itp)
Dlaczego
te, od dawna już znane, fakty o skutecznym antyrakowym dzialaniu
Moreli ( a szczególnie jej pestek) są tak bardzo skrzętnie
ukrywane przed nami?!
Światowy
“przemysł” leczenia Raka to są olbrzymie korporacje I koncerny
międzynarodowe – a raczej ponadnarodowe - o dochodach
przekraczających bilion dolarów rocznie. Oto dlaczego!
To
jest właśnie główny powód dlaczego osiągnięcia w leczeniu
raka metodami naturalnymi są skrzętnie ukrywane przed
publicznością światową, tzn, przed nami. Edward
Griffin, mówi że naturalne, I tanie środki do leczenie I
zapobiegania rakowi są znane już od dawna, ale są ukryte, I cały
czas skrzętnie ukrywane przed nami prze olbrymie wpływy owych
koncernów I korporacji.
Ale
do rzeczy. Co czyni pestki Moreli jednym z najbardziej efektywnych
środków w walce z rakiem?
Pestka
moreli jest pełna amigdaliny, (znanej również jako witamina B17
-leatrilu (ang: leatrile)). Przy tym, nie ma innej rośliny która
zawierała by większą od moreli ilość tej witaminy –
amigdliny. Pestki moreli zawierają wielkie jej ilości. Jest to
bardzo pożyteczna dla ciała witamina. Eliminuje ona bowiem raka,
jednocześnie wzmacniając I poprawiając naturalny system
samoobrony organizmu (system immunologiczny), co powoduje że kancer
znika, a ponowne jego ukazanie, odnowienie się go, staje się po
prostu niemożliwe.
Niedawno
odkryto że szczep Himalajski, Hunzowie, nigdy nie znał raka,
bowiem ich dieta składa się w znacznej części z Moreli, całych
owoców I pestek. Jest ona tradycyjnie jednym z najgłówniejszychj
składników ich diety codziennej. Konsumują oni około 200 razy
więcej witaminy B17 (amigdaliny, niż jakakolwiek populacja
któregokolwiek z krajów Zachodnich.
Amigdalina
składa się z czterech substancji: dwie z nich to formy glukozy,
jedna to benzaldehyd (ang: benzaldyhide), a jeden składnik to
cyjanid (ang: cyanide).
Przemysł
farmakologiczny zastrasza ludzi że każda forma cyjanidu jest
groźna dla zdrowia, co nie jest prawdą. Naukowa chemia uczy nas
bowiem że: indywidualne składniki w substancjach złożonych,
zmieniają swoją charakterystykę kiedy stają się częścią I
formą substancji złożonych.
Po
wchłonięciu witaminy B17 przez ciało, zostaje ona przemieniona w
organizmie poprzez enzym Rodan (?) (ang: Rhodanese). Rodan
(Rhodanese) rozkłada uboczne produkty wodoru i benzaldehydu (ang:
benzaldehyde) na: Thiocyjanat i kwas Benzenowy (ang: Thiocyanate and
Benzoic acid), które są użyteczne w utrzymywaniu zdrowia
komórkowego, I wspomagają metaboliczne produkowanie przez nasze
ciało leatrilu, (witaminy B17) oraz witaminy B12.
Wszelkie
nadmierne ilości tych produktów ubocznych, są wydalane przez
nasze ciało wraz z moczem.
Witamina
B17 przechodzi poprzez nasz organizm, I nie zostaje w nim dłużej
niż około 80 minut, bo Rodanek ją metabolizuje (cukier jest dla
nas 20 razy bardziej trujący niż B17).
Jednakże,
wtedy kiedy B17 dostaje się do komórek rakowych, Rodanek nie jest
obecny aby ją zmetamorfizować i unieszkodliwić. Są tam duże
ilości substancji, enzymu (Beta Glucosidase) Beta- Glukozowego jako
składnika chemicznego, I zaraz jak tylko witamina B17 wchodzi w
kontakt z tym enzymem, zachodzi reakcja chemiczna podczas której
cyjanowodór (ang: Hidrogene Cyanide) oraz benzaldehyd (ang;
Benzaldehyde) reagują synergistycznie, aby utworzyć truciznę
która eliminuje komórki rakowe.
Jest
to proces zwany również “toksycznością wybiórczą - gdzie
tylko
Dr,
Krebs – ani też ponadnarodowe korporacje - nie mogli jednak
opatentować swojego odkrycia, bo Leatrile nie jest utworzony
chemicznie (przez człowieka) lecz jest naturalnie występującą w
naturze witaminą, darem Matki Natury.
Dlaczego te, od dawna już znane, fakty o skutecznym antyrakowym dzialaniu Moreli ( a szczególnie jej pestek) są tak bardzo skrzętnie ukrywane przed nami?!
Światowy “przemysł” leczenia Raka to są olbrzymie korporacje I koncerny międzynarodowe – a raczej ponadnarodowe - o dochodach przekraczających bilion dolarów rocznie. Oto dlaczego!
To jest właśnie główny powód dlaczego osiągnięcia w leczeniu raka metodami naturalnymi są skrzętnie ukrywane przed publicznością światową, tzn, przed nami. Edward Griffin, mówi że naturalne, I tanie środki do leczenie I zapobiegania rakowi są znane już od dawna, ale są ukryte, I cały czas skrzętnie ukrywane przed nami prze olbrymie wpływy owych koncernów I korporacji.
Ale
do rzeczy. Co czyni pestki Moreli jednym z najbardziej efektywnych
środków w walce z rakiem?
Pestka
moreli jest pełna amigdaliny, (znanej również jako witamina B17
-leatrilu (ang: leatrile)). Przy tym, nie ma innej rośliny która
zawierała by większą od moreli ilość tej witaminy –
amigdliny. Pestki moreli zawierają wielkie jej ilości. Jest to
bardzo pożyteczna dla ciała witamina. Eliminuje ona bowiem raka,
jednocześnie wzmacniając I poprawiając naturalny system
samoobrony organizmu (system immunologiczny), co powoduje że kancer
znika, a ponowne jego ukazanie, odnowienie się go, staje się po
prostu niemożliwe.
Niedawno
odkryto że szczep Himalajski, Hunzowie, nigdy nie znał raka,
bowiem ich dieta składa się w znacznej części z Moreli, całych
owoców I pestek. Jest ona tradycyjnie jednym z najgłówniejszychj
składników ich diety codziennej. Konsumują oni około 200 razy
więcej witaminy B17 (amigdaliny, niż jakakolwiek populacja
któregokolwiek z krajów Zachodnich.
Amigdalina
składa się z czterech substancji: dwie z nich to formy glukozy,
jedna to benzaldehyd (ang: benzaldyhide), a jeden składnik to
cyjanid (ang: cyanide).
Przemysł
farmakologiczny zastrasza ludzi że każda forma cyjanidu jest
groźna dla zdrowia, co nie jest prawdą. Naukowa chemia uczy nas
bowiem że: indywidualne składniki w substancjach złożonych,
zmieniają swoją charakterystykę kiedy stają się częścią I
formą substancji złożonych.
Po
wchłonięciu witaminy B17 przez ciało, zostaje ona przemieniona w
organizmie poprzez enzym Rodan (?) (ang: Rhodanese). Rodan
(Rhodanese) rozkłada uboczne produkty wodoru i benzaldehydu (ang:
benzaldehyde) na: Thiocyjanat i kwas Benzenowy (ang: Thiocyanate and
Benzoic acid), które są użyteczne w utrzymywaniu zdrowia
komórkowego, I wspomagają metaboliczne produkowanie przez nasze
ciało leatrilu, (witaminy B17) oraz witaminy B12.
Wszelkie
nadmierne ilości tych produktów ubocznych, są wydalane przez
nasze ciało wraz z moczem.
Witamina
B17 przechodzi poprzez nasz organizm, I nie zostaje w nim dłużej
niż około 80 minut, bo Rodanek ją metabolizuje (cukier jest dla
nas 20 razy bardziej trujący niż B17).
Jednakże,
wtedy kiedy B17 dostaje się do komórek rakowych, Rodanek nie jest
obecny aby ją zmetamorfizować i unieszkodliwić. Są tam duże
ilości substancji, enzymu (Beta Glucosidase) Beta- Glukozowego jako
składnika chemicznego, I zaraz jak tylko witamina B17 wchodzi w
kontakt z tym enzymem, zachodzi reakcja chemiczna podczas której
cyjanowodór (ang: Hidrogene Cyanide) oraz benzaldehyd (ang;
Benzaldehyde) reagują synergistycznie, aby utworzyć truciznę
która eliminuje komórki rakowe.
Jest
to proces zwany również “toksycznością wybiórczą - gdzie
tylko
Dr,
Krebs – ani też ponadnarodowe korporacje - nie mogli jednak
opatentować swojego odkrycia, bo Leatrile nie jest utworzony
chemicznie (przez człowieka) lecz jest naturalnie występującą w
naturze witaminą, darem Matki Natury.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Wpisz swój komentarz. To bardzo ożywia każdy blog i pomaga również w jego redagowaniu.